Eyl

12.Sınıflarımızın veli toplantıları sınıf rehber öğretmenleri ve okulumuz rehberlik öğretmeni eşliğinde yapılmıştır.

Eyl

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü etkinliğini okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik.Emeği geçen okul idarecisi ,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür edip bir kez daha tüm şehitlerimizi saygıyla yad ediyoruz.

Eyl

Şeref Hocamıza yeni yaşında mutluluklar diliyoruz.

Eyl

Avanos pazar yerinde okulumuz tarafından  yaklaşık 1200 kişilik aşüre değerli hemşehrilerimize dağıtıldı.Afiyet olsun.

Eyl

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü etkinlikleri okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzda belediye ekiplerimizin desteğiyle temizlik çalışmaları yapıldı.Yetkililere ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Eyl

Yeni rehberlik öğretmenimiz Elif Ezgi YAĞCI okulumuzda görevine başlamıştır.Kendisine hoşgeldiniz diyoruz .

Eyl

Yeni Müdür Başyardımcımız Mesut Yiğit görevine başlamıştır.Değerli hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.Hayırlı olsun.

Kitap dağıtımımızı gerçekleştirdik.

Eyl

2019/2020 Eğitim Öğretim yılı seminer çalışmaları kapsamında okul ekibi olarak Güray müzeyi ziyaret ettik.

Şbt

Bir karne törenini daha geride bıraktık. Geç de olsa çocuklarımızın karne heyecanını burada paylaşalım istedik. Allahım muvaffak etsin, işlerimiz rast gitsin.