Ekm

Hayatı paylaştığımız hayvan dostlarımızın 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Koruma Günü kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzdan bir grup öğürenci okulumuza ait olan fidanlıkta zararlı otlar için temizlik çalışmaları yaptılar.

Ekm

Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversitesinden bir grup öğrenci okulumuzu ziyarete geldi.

Yılmam ölümden, yaradan, askerim;
Orduma, "Gâzî" dedi Peygamberim.
Bir dileğim var, ölürüm isterim:
Yurduma tek düşman ayak basmasın!

...

Ekm

01.10.2019 Tarihinde okul kütüphanemizde 9.sınıflarımızın velilerinin katılımı ile bir tanışma kaynaşma toplantısı düzenledik.Toplantımız Okul Müdürümüz başkanlığında ders öğretmenleri ve öğrencilerimiz birlikteliğinde gerçekleştirildi.

Eyl

Okul Müdür Yardımcımız Hacı Topuz Bey'i yeni görevine uğurladık.Kendisine başarılar diliyoruz.

Eyl

DYK için öğrenci başvuru süresi uzatılmıştır.Öğrencilerimiz 27.09.2019 tarihi saat 23.59 a kadar başvuru yapabilmektedir.

Cahit Zarifoğlu - Sultan

Eyl

''Üst üste konmuş yedi ince telin gönülden gönüle giden bir gizli yola çıkacağını bilmek de bize nasip oldu.Kendimizi bulmak için ,gönlümüz hep seni arıyor.Büyük ozana ,Neşet ERTAŞ'a rahmet ve özlemle ... '' ZİYA SELÇUK (Milli Eğitim Bakanı )

Eyl

12.Sınıf öğrencilerimiz için sınıf rehberlik öğretmenleri bireysel ve toplu olarak veli görüşmelerine devam etmektedirler.

Eyl

Destekleme ve yetiştirme kursları için öğrenci başvuruları sona ermiş olup sınıf planlamaları için çalışmalar devam etmektedir.

Eyl

Geçtiğimiz dönem  mezun ettiğimiz bir grup öğrenci okulumuzu ve öğretmenlerini ziyarete geldi.

Eyl

Okulumuzda Pansiyon Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hacı Topuz öğretmenimiz Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürlüğüne atanmıştır.Kendisine hayırlı olsun der 7 yıl boyunca okulumuza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Belediye ekipleri tarafından okulumuz bahçesinde temizlik çalışması yapılmıştır.Yetkililere ve görevli personele teşekkür ederiz.

Eyl

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100.yılı sebebiyle Türkiye turuna çıkan '' Milli Mücadelede 100.Yıl Tır'' ı Avanosumuzdaydı.Okulumuzdan bir grup öğrenci ile sergiyi ziyarete gittik.Emeği geçenlere teşekkür ediyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere o günlerden bugünlere gelene kadar vatan uğruna canını feda ederek şehit olmuş ya da gazilik rütbesi almış tüm kahramanları saygıyla anıyoruz.