NEVŞEHİR / AVANOS - Avanos Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

14.10.2019 Tarihi Pazartesi günü İmam Hatip Liselerinin kuruluşu münasebetiyle okulumuz konferans salonunda program düzenlenecektir.Öğretmen ve öğrencilerimize duyurur , katılımlarınızı bekleriz.

Ekm

Öğretmen ve öğrencilerimizin başvurularını bekliyoruz.

Ekm

Ekim ayı nöbetçi / belletici öğretmen listesinde değişiklik yapılmıştır.Lütfen güncel halini kontrol ediniz.

Ekm

Haftasonu DYK programımız açıklanmıştır.

Ekm

Bu sene uygulamaya giren yeni çalışma takvimine göre Eğitim Öğretim yılı birinci dönem ilk ara tatili 18-22 Kasım tarihleri arası olarak belirlenmiştir.Öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

Öğrencilerimizin dikkatine! DYK için öğrenci başvuru süresi uzatıldı.27.09.20189 tarihinde de öğrenci başvurusu yapılabilecektir.

Eyl

Bu haftadan itibaren okul sitemizde haftanın şairi ve şiiri köşesi olacaktır.Sizde sevdiğiniz bir şairin şiirini site yönetimi ile paylaşarak o hafta yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.Desteklerinizi bekliyoruz.

Eyl

13.09.2019 Tarihinde Avanos pazar yerinde saat 11.00 dan itibaren Avanos halkına okulumuz tarafından aşure dağıtımı yapılacaktır.Şimdiden afiyet olsun diyoruz.