Lütfi KAYA - Okul Müdürü

1967 yılında Nevşehir´in Derinkuyu İlçesinde dünyaya geldi. Derinkuyu Namık Kemal İlkokulu´nda okudu. Nevşehir Merkez İmam Hatip Lisesinden 1987 yılında mezun oldu. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1992 yılında mezun oldu. İlk görev yeri 1992 yılında atandığı Adana Seyhan İmam Hatip Lisesin oldu. Maraş Elbistanda 3 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Nevşehir  Acıgöl ilçesinde çeşitli okullarda öğretmenlik müdür yardımcılığı  yaptı. Acıgöl İnallı İlköğretim okuluna sınavla okul müdürü olarak atandı. 2010 yılına kadar burada görev yaptıktan sonra 2010-2014 arası Avanos Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul müdürlüğü yaptı. Yine Nevşehir Merkez ve Bartın illerinde okul müdürlüğü yaptıktan sonra 05 Temmuz 2021 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.